Tätskikt & Lägga Sedumtak i Stockholm

Är du på jakt efter en takfirma i Stockholm som kan hjälpa dig att lägga nytt tak på fastigheten? Vår professionella och kunniga takfirma har många års erfarenhet av takläggning och tätskikt av sedumtak och tak med gräsmatta. Vi hjälper både fastighetsägare, företag och privatpersoner med hållbara lösningar som är utformade efter fastighetens behov och förutsättningar.

Skräddarsydda lösningar som passar dig

Vi är mycket måna om att du ska få ett tak som är snyggt, passar din fastighet och som har många fördelar. Sedumtaket lämpar sig för dig som vill ha ett miljövänligt tak som främjar natur och djur, men passar även för dig som letar efter ett tak med god isoleringsförmåga.

Vi erbjuder:

 • Sedumtak och tak med gräsmatta
 • Kostnadsfria offerter
 • Snabb och flexibel service
 • Kundgaranti
 • Utbildade takläggare

Takläggare i Stockholm

Vi har hjälpt privatmarknaden, bostadsrättföreningar, byggare och fastighetsskötare över hela Stockholm, så som; Huddinge, Enskede, Sundbyberg, Sollentuna, Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Norrmalm, Gamla stan, Hägersten, Norra Djurgårdsstaden, Liljeholmen & Hammarby Sjöstad.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Det krävs inte mer än ett samtal till oss för att vi ska börja planera inför ditt projekt. Hos oss finns alltid duktiga och trevliga takläggare som besvarar alla dina frågor och funderingar. Vi ger dig en miljövänlig och klimatvänlig investering som ökar trivseln för dina hyresgäster. Slå oss gärna en signal så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Offert? Kontakta vårt takföretag i Vasastan i Stockholm idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *